äckelpäckel

Sammarfattar dagen; CP
Nu ska jag ligga i soffan och läsa Veckorevyn hela kvällen! Vara barnvakt åt lillebror en stund med, men det är inte särskilt ansträngande (:

xoxo
/Julia


So stay on the ground girl, you better not get to high


go dag (:

Chill dag idag, inte gjort något vettigt över huvudtaget typ :) Ett plus i kanten är att vi inte har någon matte, vilket betyder att det inte blev någon matteläxa (y) me liiike!
Efter skolan blev det fika med Simone, har saknat henne! Planerat lite inför fredag, det kommer bli fett! =) Efter fikan fick jag för mig att vara lite duktig så då gick jag en långpromenad med peppmusik, det är gutt :) Nu ska jag vara ännu mer duktig och plugga lite Svenska, yscha!

Min mamma är sjuk! ;
Jag: Tänk om jag skulle få massa äckliga prickar på magen!
Stefan: Det skulle väl inte göra något?
Mamma: Jo, hon träffar ju killar, det fattar du väl att det inte är så kul då!
Stefan: Hon kan väl ha kläderna på sig?
Mamma: Varför skulle hon ha det? 
 
HAHAHA, vad tror hon om mig lix?!

xoxo
/julia


Lägg ner.

Linda och Kenneth 42 och 44 år bråkar som två snorungar. Mogna päron det asså! (y)  

Tränat idag för första gången på hela hösten, fy vad jag är duktig! (: Vår gulliga idrottslärare har bestämt att vi ska skriva "träningsdagbok", så det är väl bäst att man tar tag i sitt liv nu!
Eftersom jag varit så extremt aktiv idag så ska jag tillbringa kvällen i sängen och kolla på gamla Vänner avsnitt (: Sjuuukt bra!

xoxo
/Julia

Bio (:

Lyckad födelsedag igår! (: Busade med Fia hela dagen, hon är knäpp!
På kvällen blev det först 40års kalas och sen bio med Annie, Mackan och Anton. Kollade drag me to hell, som vi trodde skulle vara as läskig. Men icke, skrattade så jag höll på att dö! haha.
Nu blir det snart kalas för lilla mig, mums med tårta!

xoxo
/ Julia

Happy birthday

17 år idag! (:
Igår var det stan + flickan som lekte med elden med Fia och Annie. As bra var den! Det där med shoppingförbud gick inte alls så bra, för igår va Annie och jag på att igen! :D Massa fina saker blev det. Förresten tack för bion babes!
Födelsedagen började bra med frukost på sängen och massa fina presenter, tack! (: Ikväll blir det 40års kalas en sväng och sen hem till Annie igen =)

xoxo
/Julia


sweet sixteen

Njuter av mina sista sweet sixteen-dagar (: bara två dagar kvar tills man fyller 17!
Sista skoldagen för den här veckan, fy fan så skönt! Man kan behöva en dag extra ledigt vill jag lova. Haft två lektioner idag dock, så det har inte varit särskilt ansträngande. Bara suttit i 4 timmar och inte gjort ett piss typ (:
Efter skolan blev det hem och baka med sjukt snygga babes. Fast Jag, Annie, Maddie och Pajtes i ett och samma kög var inte någon bra kombination ;) men va tusan, det gick ju att äta iaf :D
Ikväll blir det att vila upp sig inför i morgon, för då blir det stan, bio + helkväll med Annie och Fia! (:


xoxo
/Julia




Pluggvecka?!

Plugg, plugg och ännu mer plugg. Tar det aldrig slut?!
Fia och jag var duktiga igår och hade pluggdag. Trot' eller ej, men hon skötte sig faktiskt bättre än mig xd äsch, lite fick vi gjort iaf!
Idag fortsatte pluggandet med en jäkla massa företagsekonomi som blir det tredje provet den här veckan (Y)  Blir inte mycket läst dock. Så nu får det bli ett lååångt bubbelbad i stället! Ett litet + på dagen var att jag fick VG på matte C provet, äckligt skönt asså!
Imorgon väntar två lektioner och sen leeeeeeedig! =)

xoxo
/ Julia

Matvägra!

Fuck you right back - Frankee
Gammal låt, men fy fan så grym tjej! (:

Gah, jag blir galen. Kommer hem och det första jag får höra är en jäkla massa gnäll. Hmm, nu får jag tydligen inte äta den mat hon köpt hem och inte heller något hon lagat. Så vet ni vad jag gör då? Matvägrar!
Om det nu är så illa att jag äter den maten hon köpt (för pappas pengar) är det väl lika bra att jag skiter i det då (: Så nu ska jag leva på nudlar varannan vecka. Nya dieten kanske? haha.
Nu blir det ut och gå, måste rensa huvudet!

xoxo
/Julia


Annie helg!

Girls don't like boys, girls like cars and money - Good Charlotte
Lördag; Heldag på stan med Annie. Blev lite inhandlat, tro det eller ej^ rosa tröja, kortkort tröja, skinnkjol, lackleggins, bh, trosor, halsduk och sen en födelsedagspresent till lillebror (: Så nu har jag och Annie shoppingförbud tills på höstlovet! Men det tror jag inte riktigt på om jag ska vara ärlig. Sen vad som hände när vi väntade på bussen pratar vi inte ens om..!
På kvällen blev det lite modevisning, sjuuukt snyggt. Tighta lackleggins plus kort kort tröja, det gillade Annie så mycket att hon var tvungen att föreviga det hela med många finfina bilder!  
Tönthögen dissade oss för att spela blackjack i Kalmar, men dumpade av Chippe hos oss en sväng innan han skulle till Johanna (: Tur att jag och Annie kan roa oss själva (Y)


Bästa någonsin! <3


.

Du och jag har aldrig tyckt om varandra, men nu har det fan gått för långt. Du kallar mig bortskämd och egotrippad. Visst, det kanske stämmer till viss del. Vi har bott i samma hus i över 11 år men först nu fattar jag vad du håller på med.
Du försöker ta ifrån mig det du aldrig fick; kärlek.

Nähe, inga mer emofasoner! :) Annie fick mig på bättre hummör som tur va. Blev promenad och sen tevemys, det behövde jag. <3
I morgon blir det stan och på kvällen är jag och annie sjukt öppna för förslag! (:

xoxo
/Julia

vill ha helg NU


Hellu!
Jag som har blivit mästare på att försova sig eller?! Vaknade klockan åtta!! Blev lite små stressigt, men prick 8:30 klev jag in på finfina mönsterås gymnasiet (:
Chill dag i skolan, typ två timmars rast (y) Matten däremot sög röv så lycka till på provet på måndag Julia! + att turism är nog den mest onödiga kurs som någonsin funnits, men det är bara att bita ihop.
Efter skolan blev det klippa sig, det behövdes! Så nu är jag typ flintskallig känns det som! Men som tur är växer det väl ut så småning om. Så nu ska jag tvinga Annie färga mitt hår i helgen för jag tänker inte vara pissgul i huvudet längre! (:
Ikväll blir det åka ner och kolla lite handboll. Herrarna möter Kalmar så de kan nog behöva allt stöd dem kan få!
Fortfarande inte bestämt om det blir någon cypernresa, är sjukt velig! Men det är inte höstlov än, så man kanske kan hitta någon billig resa lite längre fram kanske? :) Gutt med gratis boende iaf.. (y)
xoxo
/Julia


Jag vill vara bruuuuun!


chill chill !

Girls just wanna' have fun
Så äckligt bra dag idag! Ingen italienska på grund av skolfoto plus sluta en timme tidigare för att företagsekonomiprovet var så grymt enkelt. Efter skolan blev det fika med Annie bäst Olofsson.
Ikväll blir det ta det sjukt lungt och plugga lite engelska. INGEN MATTE, fy fan så skönt! Andra avve såklart plus läsa lite veckorevyn. Go kväll med andra ord! Sovmorgon i morgon, det gillar vi (:
Igår var det stan med Mamma. Blev lite smink, skor och träningskläder. Hittade massa annat kul, men det tar vi på lördag för då blir det stan med Annie (:

xoxo
/Julia

Cypern 09


Ta mig tillbaka!

helgen (y) !

Don't stop me I don't need to catch my breath, I can go on and on and on. When the lights go down and there's no one left I can go on and on and on. Give it to me!
Älska låten, Madonna -09

Helgen fortsatte med Fia igår. Fan asså, igår var vi tillbaka i 6:an. Hu så sjuka, helt otroligt xd Raggarrunda på köpingen och lite serious talk inne på toan. 2004/2005 we are back!
Efter det blev jag utslängd och då blev det lite sightseeing i Nabben ist (y)
Idag blir det ligga i soffan och kolla film heeeela dagen! Sjukt skön chillsöndag.

xoxo
/Julia


Chill.se

Chilldag med annie, fy fan vad det behövdes! Haft en sjuk jobbig vecka som äntligen är slut. Skolan var segare än vanligt och det kändes som en hel evighet innan jag äntligen fick åka hem. Väl hemma blev det börja skriva på äckliga spanska grupparbetet. Hoppas Calle kommit längre än mig! Men nu har jag faktiskt skrivit fem rader, så nu är jag på G! (y)
Nu sitter vi och checkar frisyrer, ska man vara blond eller brunett?! Kort eller långt?! Shit vilka världsproblem, bäst att klura ut dem nu asså!
I morgon blir det nabben, wehei (:
xoxo
/Julia

Vägglöss?!

SURT! Var meningen att jag och annie skulle åka till sthlm nästa vecka, men icke sa nicke! Hotellet skickar brev och säger att det är vägglöss i hela jäkla hotellet, men att vi är välkomna om vi inte har något emot det. Vafan tror dem lixom?! Att man vill bo i ett rum med massa löss, NEJ TACK! Så nu är stockholmsresan framflyttad, men hoppas hoppas hoppas det blir snart (:
Massa plugg också för att göra dagen ännu lite bättre (y)

xoxo
/ Julia

Ayia Napa på höstlovet?

Jahapp, då har man varit med datorn på IT-avdelningen för andra gången den här terminen. Vilket betyder att jag trodde att den skulle funka när jag kom hem, men gör den det?! NEEEEEEEEJ! hu så trött jag blir asså -.-'
+ att jag är feting arg för att vi missar vår älskade sovmorgon, äckliga bruket som ska komma och snacka eller något :S

Hyffsad dag om jag får säga så, följde med schtekfia hem en sväng för att planera cypernresan jöh! Lätt att det blir Ayia Napa på höstlovet. Måste bara hitta billiga flygbiljetter först, vilket dock inte blir det lättaste.
Efter det blev det hem och laga mat, soppa i skolan är ju ingen hitt lixom.
Kvällen blir förhoppnings vis lugn med varmt bad och fruktsallad, det gillar jag! (:

xoxo
Julia


Förvirrad!

Inte konstigt att man blir galen när folk ändrar sig och sin personlighet var femte minut. SLUTA MED DET!

Skolan flöt på som vanligt idag, ganska tråkigt med andra ord. SJUKT mycket matteplugg bara! Fortfarnde 3 sidor efter (Y)
Men ikväll blir det chill och leta resor till Cypern, för fy fan vad jag längtar tillbaka!

xoxo
/Julia


Hellu (:

Nu har även jag fallit för grupptrycket och skaffat en blogg. Kan dock inte lova att jag kommer skriva särkilt ofta eller mycket ;)
Helgen har varit finnemang! Hos Mackan i fredags, schtekfia igår och idag blev det kalmar med daddy och köpa ny mobil. Inte illa de ni! Den nya LG:n blev det, ingen aning om vad den heter faktiskt xd
Tråkiga är att det varit en hel del plugg! Inte sådär jättekul att ligga efter i matte C. Prov i företagsekonomi också, sjukt surt! Men aja, antar att man får skylla sig själv när man är på cypern första veckan av skolan och sen blir sjuk hela andra (y)
Well well, nu ska jag chilla sönder framför TV:n och sen blir det sova (:

xoxo
/JuliaA


RSS 2.0