ÅÅÅÅÅH

Nu vill jag göra som min lillebror;
Lägga mig under en filt och skrika tills någon kommer och tycker synd om mig.
Om det funkar för honom borde det väl funka för mig med?
Kalmar idag igen, inget shoppande inplanerat dock utan idag blir det bara hälsa på mamma. Får passa på nu när det är så nära, för i början på nästa vecka bär det av till Västervik för bättre rehabilitering!
Love, love, love! <3

xoxo
/Julia

zillpill

Hit me in the face, please.

Träffat Zilla en sväng nyss, det var inte igår om man säger så! Kul iaf =)
Och nu blir det snart Kalmar med Viktor. För en gång skull ska jag inte bara till sjukhuset och vända, utan ska faktiskt shoooooppa lite =) som jag har längtat! haha. Och självklart lite naturgodis på city gross! MUUUMS
xoxo
/Julia

24

Jag har tagit sportlov, och det tycker jag att du med ska göra! Ut med er i snön för fan (;

Snart blir det åka till mamma och hälsa på igen, känns att hon börjar bli piggare nu! Antagligen blir det flytt till Västervik i början på nästa vecka. Bättre rehab där tydligen, synd bara att det är 10 min för långt bort. Hoppas allt går bra!
Nu tycker jag att anniebanniebuh kan komma NU!
xoxo
/Julia

Åhå så dum i huvudet jag är!

Glömde bort att jag inte hade någon spanska, så har haft rast sen 10:10 och nästa lektion börjar inte förens vid 13:20. Så jag hade inte behövt haft fetångest över att jag inte läst spanskaboken om man säger så! Ett tripp till gymmet och bubbelpoolen hade inte suttit fel, men har jag kläder med mig? NÄE

Så nu blir det hårdplugg till geografi provet i morgon istället =) Skönt det iaf!
Klippning idag med, skönt! =)
Fast tänk om håret hade blivit längre ist för kortare när man klippte det, galet bra det hade varit!

xoxo
/Julia

Viktor Persson

Tack för att du är bäst <3

Två timmar kvar och sen jäklar ska Anniefärga mitt hår! Tänker inte gå runt och se ut som en råtta längre, haha. Kanske lite fika med? Tror nog att det kan bli så!
xoxo
/Julia

P-piller till 4åringar?

Asså lilla pontus..! Smink och p-piller, vart ska detta sluta? haha.

Sovmorgon idag, och det kändes ganska skönt kan jag tala om! Mindre skönt att Pontus vaknade kl 05:50 (y) Men då sa Julia att han faktiskt fick försöka sova lite till. Och tro det eller ej, men han somnade faktiskt om!
Sen kom han och väckte mig och Viktor vid 7 istället. Lite bättre iaf!



Han är väl inte feminin?

xoxo
/Julia


Eländigheter.

Nu tycker jag det räcker med eländigheter! På tok för mycket nu ett tag. Och nu ligger lilla morfar inlagd i kalmar, något med lymfkörtlarna eller något. Kan någon ge mig ett bra svar på varför allt sånt här dumt händer?

Precis städat färdigt mitt rum. Både dammsugit och plockat undan massa grejjs. Så nu ser man golvet igen, mycket bra!

Sovmorgon till halv 11 i morgon, galet skönt!

xoxo
/Julia

Julia Andersson

Information och layout för tillfället och jag vill åka hem NU! Men icke, för först blir det svenska och skriva en utredande uppsats om romantiken och upplysningen, can't wait!
Pratat med mamma också, och det verkar som det blir oskarshamn nu i veckan! =) äntligen. Neurokirurgen hade varit inne och kollat till henne i natt och sagt att det såg bra ut, så nu är det bara att hålla tummarna! (:<3

Kände att jag behövde lite motivation för att klara av resten av lektionen, så kollar lite cypernbilder =) helt galet vad jag vill tillbaka!  Nu på momangen helst.
xoxo
/Julia

15/2

Okaj, blir galen på folk.
Italienskaprov idag på morgonen, gick fin fint så ett MVG såhär innan sportlovet satt fint! + Att Anders frågade om han kunde få Linas, Oscars och min powerpoint så han kunde använda den till sina komvuxelever (; det ni!
Snart blir det hem och hämta badkläderna, ska på simskola med lillebror =)
xoxo
/Julia

Rätt håll =)

Party party =)
Hemma från gymmet, så nu är jag duschad och klar, sjukt skönt! Ikväll blir det lite fest, kul efter gårdagens flopp (; Kommer bli bra!
Och i morgon bär det av till mamma igen och stannar där tills söndag, love ♥ Galet skönt att allt går åt rätt håll!
xoxo
/Julia

Flopp

Ahapp, sveriges största flopp igår kan jag lova! Och Julia lyckas sätta sig i fel bil.. Lyckat värre! (y) Grymt stor fördel att vara tjej iaf ;
Vakten; Tjejen, du kan gå rätt fram (alltså direkt till ingången). Du kan gå till höger och du till vänster!
Skönt att sluta skolan kl ett iaf, och efter det blir det gymmet =)
xoxo
/Julia

Treeend

jahapp, kalmar ikväll gott folk! kommer bli as bra =)

Dock började inte dagen lika bra. Vaknade halv åtta och märker att kattjäveln har bitit sönder mobilladdaren (y) Men efter det har det faktiskt flutit på riktigt bra.
Pratat med mamma också, så nu är den sista undersökningen klar (förhoppningsvis). Så om allt går som det ska kommer hon kanske till Oskarshamn efter helgen =)<3
xoxo
/Julia

Plugga?

Ligger i sängen och borde fetplugga företagsekonomi, men vart tog orken vägen? Och egentligen, vem bryr som om hur man räknar ut omsättningshastighet och genomsnittslager?
Hälsat på mamma i Linköping idag, skönt att träffa henne! Trodde nog aldrig jag skulle sakna min mamma så mycket. Galet.
xoxo
/Julia

Kisa!

Lite bilder från Kisa! =)
Bästan och jag :)


Carlan och jag =) (fast så glad var jag inte när han puttade ner mig i snön, haha!)


Vurpan (;

Syster och bror =)


Oscar =)

xoxo
/Julia

Kisa!

Helt galet bra dag i Kisa med massa folk =) bilder kommer!

Jag kan ju börja med att säga att jag inte trillade en endaste liten gång! Eller jo.. Carl Batman Renér puttade mig två gånger och så en gång när han lurade ut mig i skogen så jag höll på att åka nerför något jäkla stup! haha. Fy så taskigt, och till råga på allt knäppte han av mig ena skidan med (y)
Annie blir iaf utsedd till dagens proffs och Daniel vurpan Brajdic till årets wannabe pro ;) mohaha.
xoxo
/Julia

Plugg!

Sitter och är lite duktig och försöker få färdig min engelskaredovisning, men känner att orken börjar försvinna. Ska åka ut en sväng med Viktor sen istället, mycket bättre!

Sen blir det försöka leta fram alla varma grejjer jag kan hitta tills i morgon. Om jag inte slår ihjäl mig kommer jag garanterat frysa fast i liften eller något! 
She's nothing like a girl you've ever seen before
Nothing you can compare to your neighborhood hoe


xoxo
/Julia

Back to school

Information och Layout, och jag är alltid lika kreativ..!

Alltid lika skönt med måndagar, komma iväg till gymmet och allt på morgonen.. haha. Men bara en lektion + prov kvar och sen bär det av hemmåt igen, like!
Kisa i morgon, och för att påminna mig själv; Ladda kameran!!! Måste föreviga mina fina fall i backen (; mohaha
xoxo
/Julia

Linköping

Igår bar det av till Linköping ännu en gång för att hälsa på lilla mamma. Får hoppas att hon kommer till Oskarshamn snart så man kan hälsa på lite oftare! Hursomhelst är hon mycket piggare nu och det känns jättebra! Stannade lite längre än planerat så Viktor och jag jag fick bo på hotellet som ligger på sjukhuset =)
Inte illa att fira sin 3 månaders dag på hotell! (; Men kan ju hoppas att det inte blir på ett sjukhus nästa gång.
Love!

xoxo
/Julia

Fiddeli

Hm, ja.. Vad ska man säga?
Asnajs dag med min resväska/skilsmässobarn/fiddeli. Gjorde oss festfina och gick och åt finmiddag på banken (pizzerian vid banken för er som inte fattar). Hu så mys! Klantig som hon är glömmer hon sin mobiljävel på pizzerian så JAAAAG får springa och hämta den! Men som tur var fick jag skjuts heeeela lååånga vägen uppför algotsbacken (;
Och nu är jag tillbaka hemma, själv. Hatar det.

xoxo
/Julia

Att finnas där.

Dansar runt i köket till hög musik och försöker laga mat och tänka lite glada tankar för en stund. Men nae, funkar icke! Men börjar inse faktum, hon kommer varken hem i morgon eller om en vecka. blä. I morgon blir det iaf besök i Linköping, då känns det iaf som att man är på rätt plats, att man finns där.
xoxo
/Julia

busa!

Sovmorgon idag, huuu så skönt =) behövdes efter bilresan hem igår. Var och hälsade på mamma , saknar henne!
Blev en sväng på gymmet, inte mycket gymmande dock! Blev mest prat =)
Nu ska jag till mitt egna lilla skilsmössobarn på Mölstadsvägen, lite bus på G kanske?
HOPPAS
xoxo
/Julia


Sommarlängtan

Satt hela morgonen och letade bilder till Sophie som ska göra en scrap book till mamma, hittade massa bilder sen i sommras och det gör ju inte att man längtar mindre efter solen direkt!
Västkusten 09
Västkusten 08

Västkusten 07

xoxo
/Julia

mysiga jordgubbar!

Skulle göra fruktsallad med massa jordgubbar och annat gott, men när jag såg det här var jag inte lika sugen längre! USCHA
Färska jordgubbar, muuuuums

Kom hem från skolan och tänkte att jag skulle vara lite duktig och börja plugga på engelskagrammatiken vi har prov på i morgon. Men när jag slår upp boken inser jag att jag inte ens har gjort de uppgifterna! Well done bitch!
Men får väl trösta mig med att Anders tyckte att Linas, Oscars och min redovisning idag var
"Riktigt bra, det här var riktigt bra hörrni!"
Och det är stora ord för att komma från den mannen! haha
xoxo
/Julia

You better die young - Nomy

På våra alltid lika meningsfulla raster kom jag idag på anledningen till varför man får dålig syn när man är gammal! Jo, det är ju såklart så man inte ska se hur rynkiga och fula alla i ens närhet har blivit =) of cooourse!
xoxo
/Julia

bläää

Känslan av att vara helt jävla maktlös är hemsk.

Uscha, inte min idag alls! Känns som att man är på helt fel ställe vart man än är, kan inte koncentrera mig i skolan, men om jag är hemma så missar jag ju hur mycket som helst och samma sak om jag åker till mamma. Men på torsdag bär det iaf av till Linköping som det ser ut nu, jag behöver det!
xoxo
/Julia

RSS 2.0