Linköping

Lugn helg, och det behövdes! Ledig i fredags för att åka och hälsa på mamma. Och igår blev det en snabbis till Kalmar med Viktor, mys!
Idag blir det ännu en tripp till Linköping och denna gången får Karin den stora äran att köra! Massa plugg att göra på vägen också! Men men, finns ingenting som är så bra som att skjuta upp saker.
Så vad sägs som att flytta provet en vecka till? (;
Måste också passa på att säga grattis i efterskott till Johanna =)<3

xoxo
/Julia

Turismkursen avklarad =)

Helt klar med turismen nu, ganska skönt! Bara två prov kvar som omfattar hela boken -.- Nu tycker iaf jag att Oscar, Mats och Jag har varit nog duktiga för det här året!
Mysmorgon blev det iaf och sen lämna min superduper snälla lillebror på dagis! (;
Funderar på om det ska bli helg redan idag eller om man ska orka gå på engelskan i morgon? Just nu är jag inte så taggad på det kanske.. Vid kl 11 bär det iaf av till Linköping och träffa mamma! <3
xoxo
/Julia

Lillebror <3

Stefan går ut för att skotta snö en liten stund. Efter några minuter hör jag Pontus gråta och jag går in på hans rum och kollar vad som hänt.

Jag; Men lilla gubben, vad är det?
Pontus; Pappa är borta!
Jag; Han är där ute, han kommer snart vännen..!
Pontus; Nä, han har försvunnit precis som mamma!
Jag; Varken mamma eller pappa har försvunnit älskling!
Då kan jag säga att jag också började gråta.
xoxo
/Julia

Jordnötskakor

Sista lektionen nu, 1,5 timme med geografi! Skjuuuuuut mig. Engelska provet gick... bra? Hoppas på det iaf! Snart blir det iaf hem och hämta mobilladdaren och sen hem till Anniebannie. Haft fetångest hela dagen när mobilen varit död ifall att mamma har ringt. Men nu har hon iaf sällskap =)

Har tvinngat Annie att baka jordnötskakor with me esta noche, mums! =)

xoxo
/Julia

hatar bussar.

Sjuuuukt dålig start på dagen. -14° ute och bussjäveln kör rakt förbi oss! Får ringa KLT så de skickar en ny buss, dock får vi vänta i 20 minuter. Tack för förfrysta fötter (y)
Nu sitter jag hur som helst i skolan och väntar på att åka iväg igen. Bara en lektion kvar sen bär det av till Linköping och hälsa på mamma.
dance fucker dance
xoxo
/Julia

25/1

För jag går inte isär när jag går med dig - Gårdakvarnar och skit.
Ligger och halvdör i min säng, är galet trött! Lyssnar på Håkan Hellström och försöker göra färdigt geografiarbetet. Jag börjar mot alla odds bli färdig!
Får nog bli sova nu, för i morgon blir det åka till Linköping och hälsa på lilla mammsen! Saknar henne något grymt mycket. Love.  
xoxo
/Julia

Dagen

Har överlevt ännu en dag, helt otroligt! Skolan var faktiskt helt okej, måste jag erkänna även om det tar emot. Letat härliga recept på moderkaka på turismen och vilda gissningslekar på svenskan, så som sagt, jag överlevde =)
Sen blev det hem och laga mat och efter det vidare till gymmet. Nu ska Julia vara duktig och plugga, även om koncentrationen inte är på topp.
xoxo
/ Julia

Hemma igen.

Då var man hemma igen efter en tripp till Jönköping/Linköping.
Helgen har varit ganska lugn (beror på hur man ser det) med "talangjakt" och myskväll på fredagen, hälsa på mamma i linköping på lördagen och sen tillbaka och laga mat i jönköping på kvällen.
Idag blev det tillbaka till sjukhuset igen och sen åka hem till Mönsterås med Åsa och Karin. Massa buss och bilåkande den här helgen med andra ord!
Viktor ♥


Nu ska jag försöka plugga lite företagsekonomi, jippi! Vart är Oscar när man behöver honom lix?! haha
xoxo
/Julia

Januari.

Dåligt med uppdaterande av allt för många anledningar.

Men det jag ville säga var Tack, till alla som finns och ställer upp, fast att de inte behöver. Så Tack!
Mamma, jag älskar dig!

xoxo
/Julia

Back to school.

HAHA, lilla Anders gör det igen!
"Eftersom utlänningarna är tjockare får de redovisa senare"
Blev lite fel kanske!

Kom iväg till skolan efter mycket om och men. Som tur är har dagen flutit på bra! Sjukt lång håltimma som fördrevs med rumpbedömning! :D
Bara turism kvar och jag och Oscar ska jobba sönder! Bara en halv kurs att göra färdigt.. Men det grejjar vi ;)
xoxo
/Julia

småshopping =)

Vilken avsluting på kvällen det blev igår! Slog halvt ihjäl mig. Hör att min telefon ringer inne på Annies rum och springer för att svara och slår i armen i väggen så jag trodde den skulle flyga av! haha. När jag väl svarar och lägger mig i sängen kommer hundskrället och hoppar upp och puttar ner mig på golvet! haha. Jag trodde jag skulle dö av skratt xd

Idag blev det Kalmar med Annie en sväng för att hon skulle hämta sin ring. Skulle inte handla något, men vem försöker jag lura lix?! mohaha. Blev ett linne, en korsett, en tunika, tre par öronhängen och några ringar =) Så nu ska Julia knäcka kortet så hon inte kan handla på ett tag! Eller så gör jag helt enkelt så att jag ger kortet till Annie (;
 

xoxo
/Julia


terapi? (;

Annie och jag har kommit på att jag har ensamhetsfobi och att jag ska gå i terapi (y)

Gårkvällen blev slapp. Hostig och eländig så det blev sängen hela kvällen! Fick lite  peptalk också så nu är självförtroendet på topp kan jag lova (;

Nu har Tjajkovskij varit ute och gått med mig (: kan tänka att det såg ganska kul ut när han kom springande med mig efter, haha! Attans att det ska vara så halt (;

xoxo
/Julia

Lilla sjuklingen

Det där med att vara ensam är inte riktigt min grej alltså!
Ack ack ack. Men så är det när man är sjuk och ynklig (;

Skor blev det iaf inhandlat idag pumps + stövlar med 12cm klack. Det ni ;) Julia loves tröstshopping <3
Nu ska jag iaf mysa ner mig i täcket med fruktsallad och mina nya klackisar. Mums!


xoxo
/Julia

Taggarn och Laddarn

Det man inte vet har man inte ont av =)

Nu ska Taggarn och Laddarn göra det dom är bäst på. Köpa skor! Det kommer bli en fattig vår gott folk!
 
Gårdagen blev lugn! Cykeltur i snöstormen och sen gymmet på det. Sen blev det hem till mitt tredje hem och sova där =) Kollade på världens värsta filmjävel, Another Cinderella story. Det sjuka är att vi har sett den typ 78 gånger och tycker den är lika dum varje gång, men ändå måste vi kolla på den varje gång den gå på TV:n! Sämst är vad den är! 

xoxo
/Julia
 

Häng hos Annie

Blev masa fika med Annie, Pajtes och Anna =) Och nu har mamma annie och jag följt lille pajtes hem! Tekniken i det här huset är inte som det ska vill jag lova, internet ballar, USB-minnena funkar inte och så hittar vi inte stavmixern!! Attans..!
Nu kollar vi iaf massa bilder sen alla tjejkvällar som inte blivit upplagda, vilket vi är i full sjå med nu! Så snart gott folk ska ni få se på riktiga puddingar ;)
xoxo
/Julia

Januari.

Yscha fy och blä. Januari månad har satt sina spår, dislike.

Började morgonen med att ta tag i mitt liv och åka till gymmet. Helt rätt (: Har galet ont i huvudet så har sovit resten av dagen. Sjukt kul med andra ord.
Men nu blir det iaf baka hemma hos Annie och sen fikastund =) Jordnötskakor har jag hört är bra mot huvudvärk, right?
xoxo
/Julia

Update

Nyår; Middag hos Oscar och Emma (:
Viktor


Oscar och Tanja


Viktor och Emma


Karl och Anton

Nyår; @ Simone
Staffan, Jag, Simone


MJ


Simone, Viktor, MJ

xoxo och gott nytt år =)
/Julia

RSS 2.0