utmanad!

Kom på att jag för ett tag sen blev utmanad av Johanna Lewandowski!

Varje ”spelare” börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.

Bloggarna som blivit utvalda ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.

◊ Jag är helt gaalet mörkrädd! Typ sådär man var när man var liten och trodde att det fans monster i garderoben och under sängen. Skulle därför ALDRIG kunna sova ensam med garderobsdörren öppen, yscha!

◊ Och när vi ändå är inne på saker jag är rädd för kan jag ju passa på att säga att jag är rädd för fåglar också. Vet inte hur många gånger jag skämt ut Annie och mig på stan! Skriker så fort de jäklarna kommer för nära :) 

◊ Av alla vuxna människor är det mamma jag ser upp mest till, fast är ganska mycket "pappas flicka" också.  

◊ Hatar att vara ensam! Och om jag någon gång skulle vara ensam hemma sitter jag och pratar i telefon.

◊ Kan inte prata om känslor utan att börja stor tjuta. Om någon frågar hur jag mår och jag känner mig lite nere så börjar jag gråta till 100 %. Detta kan vara liiite jobbigt för folk i min närhet. Förlåt för det!

◊ Har extrem ålderskomplex! Har ingen aning om vad det kommer ifrån egentligen men har haft det sen jag gick i 5:an typ. Rädd för att bli gammal, hängig och ful! Tur att det finns silikon (; Men tror också att jag är rädd för att inte hinna med alla saker jag vill göra innan jag blir gammal.

xoxo

/Julia

 


Permission

Då hade de timmarna gått, så nu är mamma på väg tillbaka till Västervik igen. Allt har gått jättebra och det har varit folk från kommunen och kollat på huset ifall det är något som behöver ändras till mamma kommer hem igen. Och ja, klart det var! Trösklar och sånt onödigt måste fixas till.
Så förhoppningsvis kommer det inte dröja så fruktansvärt länge innan hon får komma hem på riktigt, eller iaf lite oftare =)
Och vädret är schtek!

xoxo
/julia

som ett barn på julafton

Så, då var huset städat och allting klart. Nu väntar vi bara på mamma! Fast att hon bara får stanna några timmar känns galet skönt. Man får vara glad för det lilla helt enkelt! Sen bär det av till Västervik, och så får vi vänta tills nästa hemfärd :)
xoxo
/Julia

Melanotan

Jag ska bli brun brun brun!
Melanotan, ska tydligen göra en jäkligt brun. As najs. Bieffekter? Lite ont i huvudet, minskad matlust och ökad sexlust. hahah, tror jag kan leva med det! Det största problemet är att det är en spruta.. Men 450 kr för en as snygg solbränna, det är det fan värt. Med eller utan spruta!
xoxo
/Julia

plugggilugg

Galet seg efter en låång kväll med plugg igår! Och självklart är det någon som ringer och väcker mig kl 05:00, dumma människa!
Äntligen klar med ett arbete, bara två kvar! Engelskan dödar mig kan jag tala om. BLÄ.
Hoppas att alla som åker till Paris får det jätte tråkigt och att det kommer regna hela dagarna! (; Naae, ha så kul flickisar <3
xoxo
/Julia

Mamma! <3

Och nu är jag glad, på riktigt. Tror inte det finns något bättre än glädjetårar!
Min älskade mamma kommer hem på tisdag!!
Okej, bara några timmar, men iaf! Nu känns det att allt är på väg åt rätt håll igen!
xoxo
/Julia

Vattenpalatset

Hade en välförkänad sovmorgon idag, den behövdes! Dock inte lika kul att komma till skolan och inse att man lika gärna kunde stannat hemma hela dagen -.- Ett skott i pannan hade känts jävligt bra då kan jag säga!

Fikat med Simone och Ellinore idag, kanelbulle blev lite plåster på såren (; Fick höra att det kanske blir lite jobb på påsklovet vilket skulle sitta jäkligt fint!
Varit med lillebror på simskola också, kan säga att det var en som var som ett klistermärke på Mårten! haha. Stackarn (;
xoxo
/Julia

sovmorgon!

och så sitter man på denna dödliga lektion ännu en gång.. Säger bara; Information och layout.
Snacka om att bli deprimerad!
Med ett stort + är att jag har sovmorgon till kl 13:05 i morgon, lyckan är total!
xoxo
/Julia

Shake it

Gör som stoooora idolen, lyssnar på Shake it - Metro Station och försöker njuta av livet

Now if she does it like this, will you do it like that
Now if she touches like this, will you touch her right back
Now if she moves like this, will you move it like that

xoxo
/Julia

bus bus

We independent women, some mistake us for whores.
I'm sayin, why spend mine when I can spend yours?

Lady Marmalade

Buskväll tonight gott folk, mums!
xoxo
/Julia

asfjpa

Åhå, vad mycket bättre saker jag har för mig än att sitta här ;)

Förra helgen blev det väl som de flesta kanske redan vet Hvitan, helt ok faktiskt! Och på lördagen blev det fest hos Simone, as najs =) Sen att jag borde ha silvertejp över käften är en annan sak.

Hälsade på mamma igår igen och då var hon faktiskt ganska pigg, skönt att se! =) Och nu är förhoppningsvis febern borta helt.
Gullegull! mohaha

xoxo
/Julia

Tjäna pengar

Helt ok dag igår!
Galet i skolan med låtskrivande och ett desperat försök att komma på hur man kan få ihop lite pengar till projektarbete. Våra förslag;
  1. Sälja kakor
  2. Skaffa och sälja barn
  3. Panta flaskor
  4. och sist men inte minst.. sälja en njure!
Sjukt bra tycker jag!
xoxo
/Julia

Eclipse

Myskväll igår, möms!

Och mamma är fortfarande dålig, jätte hög feber. Idag skulle de ta fler tester för att försöka få reda på vad det beror på. De har röntgat lungorna och hjärnan, men inget svar än. Håller tummarna! <3
Så idag efter skolan blir det iaf Västervik och hälsa på!
Och på tal om något helt annat, nu har jag kollat på Eclipse trailern (uppföljaren till new moon) och kan knappt vänta till bion! :D

xoxo
/Julia

SP 08

Äntligen kommit på en idé till projektarbetet! Eller kommit på och kommit på, Johanna har kommit på! haha. Det kommer bli en fetnajs yearbook om SP08 by Johanna, Annie and me =)
Älskade klassen, och observera att vi sitter som ett hjääärta!

xoxo
/Julia

Searching for appreciation.

Blev en tur med bilen igår med, och jag körde inte på någon eller något! Måste vara ett gott tecken! =) Dock höll min kära far på att avlida av skratt när jag vänder mig om och bara mååååste kolla vem det var som gick förbi! haha
Myskväll sen med finaste (: Love!
Snart läggs de första blonda slingorna i för början mot ett blondare liv (;
xoxo
/Julia

snärtad

Okej, nu är det såhär. Jag har världens fetaste snärtmärke på rumpan!! Gummihopprep ger märken har jag och Carlan konstaterat och fy fan va ont det gjorde!
xoxo
/Julia

bakterier

Åhåja, fick inte mycket gjort av det jag skulle göra. Men vafasen, finns inget bättre än att skjuta upp saker! Ska lägga mig i ett inte så välförtjänt bad och lyssna på musik ett tag. Då kanske man får lite motivation.
Viktor kom en sväng nyss, kanske det var det som gjorde att det inte blev allt för mycket gjort? haha. Love<3

Och jag saknar min lilla mamma, jätte mycket..! Hon har fått feber och ont i huvudet, så läkarna ska kolla så det inte har blivit några bakterier eller liknande. Håller tummarna! <3
xoxo
/Julia

mycket i skolan?

Okej, a lot to do!
√ Gymmet
√ Skolan
• Italienskaplugg
Svenskaplugg
• Spanskaboken
• Gaaaaalet långt bad!
SKJUT MIG.

xoxo
/Julia

Fylliga läppar

Jag fetljög i förra inlägget, låg i sängen hela fredagen också. Men nu är jag på benen och påväg hem från mamma =)
Igår var jag som sagt hyffsat pigg och då blev det in till Kalmar med Viktor och shoppa lite. Blev en jeansjacka, en t-shirt, en tröja, en sjal och ett par jeans. Ganska lyckat faktiskt =) Och sen kanske jag ska nämna att det blev kläder till min lillebror för 800kr också (y) Huuuu så snygg han blir! Måste också tillägga att han fått ett nytt läppglans som uppenbarligen ger fylligare läppar (;
Orkar inte vända bildjäkeln!

xoxo
/Julia

FRIIIISK :D

Tro det eller ej, men nu har Julia blivit frisk! :D Så nu är sminket på och jag känner mig som en helt ny människa. Har aldrig varit så skönt att ta på sig ett par jeans, haha. Nu blir det ut i friska luften för första gången sen i söndags, känns helt ok!

xoxo
/Julia

Västervik

Mår mycket bättre idag så i morgon blir det skolan vare sig jag vill eller inte.
Och idag har vi fått besked från lasarettet i Västervik så i morgon ska mamma flyttas dit. Skönt att det äntligen blir gjort så man kan slappna av lite mer =) Blir halvt galen av att gå hemma och inte veta vad det är som händer.
älskling <3
xoxo
/Julia

Skjut mig långsamt.

Okej, nästa person som ringer till hemtelefonen kommer jag att mörda. Got it?

Ligger just nu i min säng och tycker jäkligt synd om mig själv. Maginfluensa och orkar knappt stå på benen. Och så ringer det 49730229 miljarder telefonförsäljare + några till vilket gör att man måste resa sig upp. OGILLA.
Så nu ligger jag som sagt och försöker tränga bort alla tankar om att faktiskt ta livet av mig. Mohaha.
Julia Andersson har sett ljusare stunder om man säger så (y)
xoxo
/Julia

RSS 2.0