Sommar

Har varit allt annat än aktiv de senaste veckorna.. Och jag får be så hemskt mycket om ursäkt till dem som faktiskt har fortsatt kolla bloggen trots detta dåliga uppdaterande :)

Lite snabb genomgång av min sommar hittlills;

√3 veckors jobb (vilket ni såklart redan visste)

√Massa Viktor

√Kattvakt vilket betyder att jag förtillfället bor nere i Jakobsgränd och där har ni också anledningen till att jag inte har skrivit något på sistone. Finns nämligen inget internet i lägenheten!
Nu har jag i alla fall lärt mig att tvätta (y)! Fram tills dess att tvättmaskinen lixom gick lite sönder typ..

√I helgen var jag och Fia i Göteborg för att kolla på pink och shoppa. Mycket mycket trevligt :) Kom också på världens bästa idé; ÖPNNA EN PIZZERIA I STAN. För det har de fan inga! haha

Inte så mycket annat kul vad jag kan komma på, mest ta det lugnt och umgås med folk jag tycker om :)

xoxo
/Julia

<3


8 månader och tiden bokstavligen springer iväg :) Love love love!

Känner att jag ligger efter med en jääääkla massa saker just nu..! Typ; Lägga in bilder på datorn, städa, träffa vänner och sist men absolut inte minst, träffa mamma! Som för er som inte vet just nu är på västerviks sjukhus efter ännu en operation i Linköping.. När ska vinden vända?

xoxo
/Julia

Fighter



För tre år sedan var jag hon som trodde att inget dåligt kunde hända henne.
Efter tre år fyllda av lustigheter vet jag att jag är hon som klarar allt!
xoxo
/Julia

Fortsatt jobb

Och idag fortsatte målningen, bättre kan det knappast bli ;) tog bara några pauser för att bättra på färgen i spirorna. LIKE
I morgon blir det tältning och myspys ute på någon holme i Timmernabbens skärgård tillsammans med baby, Simone och MJ :) Me gusta mucho! Men självklart ska jag göra min plikt och jobba lite först ;)

xoxo
/Julia

RSS 2.0