Eclipse

Måste bara börja med att säga; oj oj oj..! Lätt den bästa hittills i serien, tätt följd av ettan :) För er som inte vet vad det är för film kan jag säga att det är den tredje i "twilight-serien". Vampyrer och kärlek, mums!

Mer jobb blev det också, inte lika fint väder men dagen gick fort i alla fall :) Massa ballerinakex har det blivit + ett stort antal koppar cappuccino. I morgon kl 06:40 är vi på att igen!

Natti!

xoxo
/Julia

Hard work

Målat, skrapat och klistrat som en galning de senaste två dagarna! Ganska najs faktiskt med tanke på att man får vara ute i solen hela tiden. Jag klagar inte :)
Nu sitter jag ute i solen (igen) och är sjuukt hungrig! Väntar på Viktor så han kan laga lite mat, lalallala! <3


Och detta är då en av bilderna som fotografen tog på mig när Malin stylat mig :)

xoxo
/Julia

Update

Okej, måste säga att det har blivit en sjukt dålig vana att inte  uppdatera..! Eller så kanske jag bara prioriterar andra saker som; midsommar, Viktor och det sjukt fina vädret lite mer ;)

Och så i morgon läggs en sak till på listan; Jobb..! Upp kl 05:15 och sen jäklar ska jag tjäna pengar!
Midsommar har varit kanoners med massa kul folk! Fredag blev det vallen med Viktor, Simone och MJ med flera :) Grill och annat först såklart! Lyckad kväll iaf :)

Lördagen tillbringades i Borgholm med Viktor, och som ni säkert förstår, massa andra! After beachen och sen häng i stan tycker jag är mysigt :) Men tydligen var det inte lika mycket folk som det brukar vara, jag hade kul iaf!

xoxo
/Julia

Lever??

Yes, men jag har varit halvdöd sen skolavslutningen typ..! Eller kan man säga att jag faktiskt har jobbat! Fast det kanske inte räknas som jobb när man hjälper lilla pappa? What ever, pengar som pengar ;)
Hade planerat en heldag på sjön idag, men det verkar inte som att vädret tillåter. 
Tänkte sammanfatta det mesta med lite bilder så fort jag har tid (lust)!
xoxo
/Julia

Utedag!

Trött, le, uttråkad, less. Vad är det man säger? Been there done that, got the t-shirt.

Kul dag med klassen i skogen. Och mot alla odds så var vi faktiskt inte bäst den här gången..! Vad har hänt? haha.
Promenad med Annie efter och sen bara chill.

Får passa på att säga grattis till Zilla som tagit körkort idag (: Hon kom som en räddande ängel och skjutsade mig de sista 200 meterna hem ;)

xoxo
/Julia

PutPontus

Slutade skolan vid halv tio, satt som en fläskläpp! Behövde bara gå och håva in ett mvg i italienska och sen var det färdigt ;) Jag klagar inte på tillvaron just nu!

Mindre kul att det kör runt två traktorer och en grävmaskin på min tomt, så det finns ingen plats att sola.. Får röra lite på fläsket och gå ut och gå i stället :) Det är inte helt fel det heller!

Saab-killen Pontus Svensson! Går inte diskutera med denna unge om vilken bil som är bäst (; haha
(tänk om man hade så putig  underläpp!)

xoxo
/Julia

Helgen

Kan definitivt inte klaga på den! Lördagen blev chill med Viktor, en sväng till Kalmar och sen grilla hos Mark :)

Idag har jag legat ute i solen och läst ut en gammal Kitty-bok! Säger bara en sak; Kitty lär vara den bästa bokserien som någonsin skrivits ;) LÄTT

Sen till klosterruinen och kolla hur snygg Viktor var i sina medeltidskläder han var tvungen att ha på sig ;) Så är det när man jobbar på karamellan! haha, gulle :)

Även denna kväll slutade med grillning hos Mark + att Annie och jag spöade skiten ur dem på kubb! nääääjs (:

Hello sunshine (:

xoxo
/Julia

Eclipse

OCH TILL DET VIKTIGASTE PÅ HELA DAGEN!!!!!
nu är biljetterna bokade till premiären av "eclipse", tredje delen i twilight-serien :) Så den 30 juni kl 18:15 sitter jag och annie bänkade i biosalen! LIKE


xoxo
/Julia

Förväntningar

Och så ligger jag här igen, sjuk! Eller halvsjuk.. Vet inte riktigt vad jag är! Lite snuvig, lite hes, lite feber och lite illamående, måste väl betyda att jag är lite sjuk?

Har kommit på att förhoppningar är det värsta som finns. Förväntar man sig att något ska bli bra, blir det oftast skit. Förväntar man sig något av någon, gör den oftast inte det. Förväntar man sig att något ska hända, händer det oftast inget alls. Varför är det såhär?

xoxo
/Julia

BTW

Skulle precis hänga in mina tre nyinköpta klänningar i garderoben när jag insåg hur sjukt snygga de faktiskt va ;) Så en bild tycker jag sitter fint! ;

Tunn tunn tunn, marinblå strandkänning köpt på Vila :) Helnöjd julia!

Blev även en skolavslutningsklänning och en "liten svart" :) Mycket sött!

xoxo
/Julia

Västervik

Känns som att jag är den enda i hela världen som skiter fullständigt i fotbolls VM..! haha. Sverige är ju inte med för fan!

Precis hemkommen från mamma i Västervik, och jag kan säga att jag blev mer än glatt överraskad! Trodde att jag skulle få en fashback sen den 20/1, men icke! Hon såg hur pigg ut som helst efter omständigheterna och det är så himla skönt :) <3
Så nu ska jag till Annie :)<3

xoxo
/Julia

Klipp klipp!

Italienskaprovet avklarat, nu är det bara företagsekonomi och spanska kvar. Sen jävlarimig är det lov! :D
Efter en timmes hårdplugg bär det av till Linda för att göra sig lite sommarfin :) Tänkte klippa ungefär 2,2 mm på längden? INTE MER IAF! Usch, känns alltid som man är flintskallig när man klippt sig..! BLÄ

Bild sen kanske?

xoxo
/Julia

Äntligen!

Nu är det äntligen över..! Operationen är över och mamma är vaken :) Dock väldigt ont i huvudet, så jag har inte pratat med henne själv än. Så om allt går som planerat flyttas hon till Västervik på torsdag <3


Himla tur att jag har dig :)

xoxo
/Julia

40 minuter

Pluggat italienska nu heeela dagen ungefär! Well done bitch!

Pratade precis med mamma, om 40 minuter smäller det! Kan inte mycket annat göra än att hålla tummarna <3
xoxo
/Julia

Hög musik

Åhåja, sluta skolan kl 10 är inte helt fel på en tisdag! Blev hem och lägga sig i sängen och kolla lite TV. Duschen efter det, gud så skönt :)

Var dock mycket nära att stanna kvar i skolan bara för att ha lite folk omkring mig! Hatar att vara ensam, och speciellt när det är mycket att tänka och oroa sig för. Försöker nu stänga ute tankar och annat skit med hög musik. Högtalarna räcker inte till! Så nu ska jag försöka byta ut musiken mot lite mänskligt sällskap istället, tror det fungerar bättre.

Så i eftermiddag opereras mamma för sista gången, så nu åker "locket" på! Efter det kan allt bara gå framåt <3
xoxo
/Julia

Sådär duktig igen

Och jag har gjort det igen! Lyckats sätta mig ner och pluggat lite. Nobelpris nästa?

Har iaf lite sällskap hos mig nu, två "ventilationskillar". Mohaha!
Killen; Skulle du vilja ta fram en sopkvast?
Jag tänker för fullt men erkänner att jag inte har någon aning om vart den finns. Men efter lite letande lyckades jag faktiskt hitta en! haha

Killen kommer igen;
"Lilla fröken kanske vet vart ni har dammsugaren i alla fall?"
Jag: Jamen, klart! Tittar jag efter i skåpet och så står den jäveln inte där...
Killen; Bor du ens här?
... hahah

xoxo
/Julia

5/6 2010

Jag vill åka bort. Jag vill åka långt. Jag vill åka härifrån! Typ Cypern? Kreta? Spanien? Turkiet? eller varför inte typ något annat litet land långt långt borta?

Sjukt sömnlös, jobbig och sepe natt. Och att sen vakna upp med feber gjorde inte morgonen mycket bättre..! Gud va kul. Men efter x antal ipren så känner jag mig som en ny människa igen =) nästan!
Ikväll blir det lite partaj med Simone och henne gillar jag :)
Killen till vänster är världens tjurigaste, jobbigaste, vildaste unge! Men gud så söt han är när han bara vill :)

xoxo
/Julia

Duktig julia

Och nu har "Viktorjäveln" åkt till Jönköping..! yscha fy och blä.
"Viktorjävel svara då!" Ojda så var visst telefonsvararen på..! haha, love!

Då passa jag faktiskt på att vara lite duktig, lite träning och plugg :) Chill hemma ikväll med mamma, för på måndag så bär det av till Linköping och operera tillbaka "locket". Det är fanimig på tiden :)<3

xoxo
/Julia

Hello good life

√ Boken färdigläst (140 sidor engelsk text på tre timmar tycker jag faktiskt är ganska bra (; )
√ Mobilen har kommit + att det var den "Vanliga minin" utan knappstats jag hade beställt vilket gjorde allt så sjuukt mycket bättre!
√ Slutade 11:50 idag
√ Finis på väg hit

Ja, nu känner jag att det flyter på rätt bra (: Bara ett äckligt svenskaprov kvar den här veckan sen är det helg igen! muuuums.
Bye bye LG Arena =)

xoxo
/Julia

RSS 2.0