10/9

Åhååååå.. Nu är Viktor åkt till Linköping..! Kul? NEJ.
Men som tur är åker jag till Barcelona, och jag vill bara poängtera att 29 grader och sol skadar INTE i Septemberrusket!

Nu blir det hard work i tre timmar och sen till Annie :)
xoxo
/Julia

7/9

Så gaalet trött på allt och alla just nu, skulle behöva hälla en hink med kallt vatten över mig!
Nu blir det i alla fall ner till skolan igen på möte om Barcelonaresan :) Ja gott folk, ni hörde rätt! På måndag morgon går flyget från skavsta! LIKE
Men först.. Den kanske inte lika exotiska vandringen med klassen i morgon. Kommer bli legendariskt!

xoxo
/Julia

Pissdag?

Zillidill kom förbi en sväng på beställning, gillar folk som vet vem det är som bestämmer! ;) haha. Nae, men det var mycket skönt att få prata av sig lite, det behövdes!

Haft en såndär äcklig jävla pissdag idag! Allt har bara gått emot hela dagen och så glömmer pappa bort att han ska hämta mig så jag får stå och vänta ute på oknö i över en halvtimme. DÅ kan jag säga att jag var ytterst nära på att ge lille pappa en rak höger.
Men som tur är funkar allt med hot och mutor så både han och jag överlevde faktiskt hela vägen hem! :)
Botade mitt deppande med världens grymmaste wook, möööömms!

xoxo
/Julia

"Firmafest"

Eller va sjutton man nu ska kalla det, kul kul i alla fall :)

Det där med politik verkar ha blivit ett hett samtalsämne nu sådär innan valet. Och om sanningen ska fram så kan jag inte ett piss, så jag ska inte uttala mig :) Kanske är tur att jag inte får rösta? haha. Men har lovat att jag ska bättra på mina kunskaper till nästa val, för då jäklar ska det röstas :)

En sak är i alla fall säker, och det är att min röst inte ska gå till; Svenskarnas parti, Sverige demokraterna eller något annat jäkla parti som inte har några vettiga argument till sina åsikter. Så, nu har jag sagt det! tack!

xoxo
/Julia


RSS 2.0